Religia islamica
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Seitan strica rugaciunea musulmanului

In jos 
AutorMesaj
Mirela-Admin
ADMIN
ADMIN
Mirela-Admin

Numarul mesajelor : 1028

Seitan strica rugaciunea musulmanului Empty
MesajSubiect: Seitan strica rugaciunea musulmanului   Seitan strica rugaciunea musulmanului Tiny-b10Mier 16 Dec 2009, 14:03

Abu Hanifa a fost renumit in a da sfaturi, deciziile grele il reprezentau. Allah Preainaltul i-a dat aceasta capacitate de a sfatui pe oameni si de a lua decizii dificile. Oamenii au aflat aceasta inteligenta a lui si de fiecare data cand aveau probleme mergeau la el pentru a le rezolva, chiar daca erau in afara stiintei sale.
A venit odata un barbat si i-a zis:" Am pus din averea mea intr-o groapa in pamant si apoi am astupat-o, iar acum trebuie sa o scot si nu stiu unde este locul ei, deci spune-mi unde este?"
I-a raspuns Abu Hanifa:" O, fiule, nu am eu aceasta stiinta, dar te sfatuiesc sa faci ceva. Du-te si indeplineste rugaciunea de noapte si ramai in rugaciune toata noaptea, apoi vino dimineata si spune-mi ce s-a intamplat."
Dupa ce Abu Hanifa a facut rugaciunea de dimineata, a venit la el tanarul si i-a spus:" O, Abu Hanifa, veste buna, am gasit averea."
A intrebat:" Cum ai gasit-o?"
A raspuns:" Am ramas cum mi-ai spus, iar in timpul rugaciunii mi-a soptit cineva:" Nu-ti aduci aminte ca ai impartit distanta in pasi? Daca ai impartit suprafata in atatia pasi inspre sud, apoi ai masurat cu pasi in directia estica, probabil te rogi in apropiere de locul unde se afla averea." Am intrerupt rugaciunea si m-am dus dupa avere.
Abu Hanifa(Allah sa fie multumit de el) a zis:" Tocmai am aflat ca Satana nu te lasa sa te rogi noaptea Domnului tau, oare nu vrei sa indeplinesti multumirea?"
A raspuns barbatul:" Am sa fac, cu voia lui Allah."

sursa:islamcluj
Sus In jos
https://religia-islamica.forumgratuit.ro

Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Rugaciunea (video)
» Credinta musulmanului

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Religia islamica :: RELIGIE :: STALPII ISLAMULUI-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente